Mobilosoft wordt lid van de Belgische Franchise Federatie!

Mobilosoft is vanaf heden officieel geassocieerd lid van de Belgische Franchise Federatie, een consultancy expert gespecialiseerd in franchise netwerken. Via deze associatie vervolledigt Mobilosoft het aanbod van de FBF met aangepast advies, om franchise netwerken te begeleiden in het beheer van hun online zichtbaarheid!
Leestijd : < 1 minute
Belgische Franchise Federatie & Mobilosoft

Over de Belgische Franchise Federatie 

De Belgische Franchise Federatie wil haar leden verenigen door hen te betrekken bij de opbouw van een dynamische en evenwichtige franchise. Daarnaast willen ze bijdragen tot de versterking van het label van authentieke franchise,. Dit met als doel bij te dragen tot een vertrouwelijk imago bij de overheid, de franchisegevers, de franchisenemers en de kandidaat-franchisenemers. 

De Belgische vereniging, die in 1992 werd opgericht en gespecialiseerd is in franchiseconsultancy, biedt ook een website aan die gespecialiseerd is in de aanwerving van franchisenemers, Franchisingbelgium. Dit is een bron van informatie over de sector en geeft een overzicht van de merken die in België actief rekruteren.


Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Belgische Franchise Federatie 👉 https://www.fbf-bff.be/

De Belgische Franchise Federatie en Mobilosoft

Als gevolg van hun geassocieerd lidmaatschap, kan Mobilosoft met zijn expertise in online zichtbaarheid bijdragen tot franchise netwerken. Dit zal uitgevoerd worden via conferenties, seminars en beurzen, maar ook door het delen van artikels over de laatste digitale evoluties en best practices om de online zichtbaarheid van netwerken te verbeteren.Aangezien 80% van de consumenten die een lokale zoekopdracht uitvoeren online, een verkooppunt bezoeken binnen een straal van 5 km (Hubspot Marketing Statistics 2021), is digitale aanwezigheid een belangrijke factor in het beheer en de ontwikkeling van franchises.  Of het nu gaat om werving, orderbeheer of communicatie.

Wilt u de online zichtbaarheid van uw franchises vergroten? Contacteer ons!


Ik wil het opkrikken 🚀